Ez a bejegyzés kicsit más lesz mint az eddigiek.
Már csak azért is mert inkább arról szól, hogyan indulj neki a legelejéről online jelenléted kialakításának ha a büdzsé minimális.

Honlapkészítés 5 perc alatt, teljesen ingyen– erről lesz most szó.

Mielőtt bezárod ezt az ablakot és azt mondod:

„Ismerem már. Nekem is van ilyen ingyenes honlapom és mégsem megyek vele semmire.”

El kell mondanom, hogy azért ajánlom ezt a megoldást, mert ezzel tényleg feljebb tudsz kúszni a Google találati listáján.
Hogy ez miért jó? Ezért:

keresőoptimalizálás = jobb helyezés = több látogató = nagyobb bevétel


Első lépésként kell ugye egy tárhely szolgáltató.
Ez lehet ingyenes is, mint a cjb.hu vagy az extra.hu, de választhatsz fizetőst is. Ebben az esetben már igen nagy a szórás – mármint árban -, de sajnos a magyar piacon még nem találkoztam olyan szolgáltatóval aki egy igen alacsony, fix éves díjért korlátlan tárhely szolgáltatást biztosítana.

Ebből kiindulva találtam meg jelenlegi szolgáltatómat a hostmonster.com-ot.
Igaz, hogy egy alapszintű angol nyelvtudásra szükséged van ahhoz, hogy elboldogulj náluk, viszont a szolgáltatásaik fantasztikusak. Tényleg nem akarok belemenni a részletekbe – kattints a honlapjuk linkjére, ha többet szeretnél megtudni -, úgyhogy kiemelkedő példaként csak a 24 órás online chat segítséget említem meg.

A szolgáltatód kiválasztásánál ügyelj arra, hogy olyan honlapokat is lehessen futtani náluk, amelyek már adminisztrációs felülettel is rendelkeznek. Tehát Te is tudod szerkeszteni.

Ehhez csupán azt kell kiderítened a leendő tárhely szolgáltatódtól, hogy van-e – fizetős esetén az árban foglaltatik-e – PHP futtatási lehetőség, illetve rendelkezik-e a tárhely MySql adatbázis hozzáféréssel?
Ha mindkettőre pozitív választ kapsz, akkor semmi akadálya a további együttműködéseteknek.

Az ilyen, adatbázis alapú honlapok felhasználói szintű alkalmazása és szerkesztése tényleg nagyon könnyen elsajátítható, és van még egy jó hírem: létezik belőlük teljesen ingyenes is.
Ilyen például a WordPress is.
Ez egy szabadon felhasználható 5 perc alatt telepíthető honlap, pontosabban blog, melynek telepítését az alábbi videóban mutatom be:

HD minőségben és teljes képernyős módban nézd a videót!

A WordPress sokkal jobb megoldás, mint az olyan online honlapkészítő rendszerek melyeknél néhány kattintással létrehozhatod saját honlapod, mert a WP testre szabható, de ami még ennél is fontosabb: OPTIMALIZÁLHATÓ.

Remélem már tudod, hogy miért fontos a keresőoptimalizálás és megtanultad az alapszabályt, de ha mégsem itt van újra:

Keresőoptimalizálás =

Jobb helyezés a keresőkben =

Több látogató a honlapon =

Megnövekedett bevétel az Internetről

Kattints ide
és töltsd le most azonnal a WordPress
Hungarian SEO Edition-t!