Get the Flash Player to see this content.

Videómarketing – Egy lépéssel a piac előtt avagy: Ezúttal nem a szomszéd fűje lesz a zöldebb!
Nincs tehát regisztráció, könnyen letöltheted a könyvet!

De mielőtt letöltenéd az anyagot, íme néhány olvasó visszajelzése a könyvről:


“Hónapok óta keresem azt a módszert, amivel a rendelkezésemre álló kevés időben a leghatékonyabban tudom a honlapomat népszerűsíteni. A webvideóról korábban nem sokat tudtam, most viszont annyi hasznos ötlet jutott eszembe, hogy talán túl jót találtam :)

Olivér könyve – tartalmassága mellett – igen jól olvasható, felesleges mellébeszélések nélküli anyag, “rizsanélkül”, a beépített videók és hanganyagok pedig még élvezetesebbé teszik.

Ez a könyv is megerősített abban, hogy a webvideó erejét ki kell használni, és jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki marketingjét önállóan valósítja meg.”

Bogdányi Zsolt
www.fa-ajandek.hu

“Alapos jól összeszedett anyag, ami bebizonyítja, hogy óriási potenciál van a videomarketingben!”
Panyi Zsuzsi
www.panyizsuzsi.hu


“Lehet-e újat mondani ebben a témában? Nem. Illetve igen! Azoknak mindenképpen, akik már piaci kényszerből vagy a korral haladni akaró elhatározásból az internet tengerén hajóznak ugyan, de még félnek a hullámoktól, a széltől, az eddig számukra ismeretlen áramlatoktól.

Nekik nagy segítség ez a munka, ami sikeresen győzheti meg az idegenkedőket, az ódzkodókat. Kézen fogja őket, könnyedén oktat, de nem kiokít, közérthetően fogalmaz, nem a guruk varázsszavait ismételgeti. Egyszerű fogásokat kínál, logikusan érvel, gyakorlati tanácsokat ad. Épp úgy, mintha egy jó ismerőssel csevegnél, aki úgy segít rajtad, hogy azt véletlenül se érezd terhesnek.

Világos, áttekinthető szerkezet, jó illusztráltság. Tudatos munka kezdő, ám tudatos online vállalkozóknak.”

Porcsin Zsolt
www.basahalom.hu


A könyv olvasásához töltsd le először az Adobe Reader 9-et
:
Windows XP (SP2 és SP3):XP
Windows Vista: VISTA

Ha a fentiektől eltérő operációs rendszered van vagy szeretnéd Te kiválasztani az operációs rendszert, itt megteheted: http://get.adobe.com/reader/otherversions/

Itt töltheted le a könyvet:
Mentsd el a gépedre, mert nagy fájlról van szó!

VIDEÓMARKETING – egy lépéssel a piac előtt

Jó tanulást!

Üdv:
Cservenka Béla és Lados Olivér