• Eleged van már a hatásvadász blog bejegyzésekből?
  • Vagy a 15 perces online szeminárium videókból, melyekben rengeteg a púder, de semmi konkrétum magáról a keresőoptimalizálás folyamatról?
  • Szeretnél egy megbízható referenciákkal rendelkező útmutatót, mely megmutatja neked, hogyan csináld az online marketinged?
  • Nem akarsz olyan új élvhajhász eszközökkel kísérletezni, melyeknek köszönhetően végül csupán megbünteti honlapodat a Google?
  • Többet akarsz, mint csak újdonságokat vagy híreket olvasgatni?

A “Csináld Magad” Keresőoptimalizálás Könyv más. A Neked készített útmutató programmal arra fókuszálunk, hogyan növeld online jelenléted és ezáltal bevételed. Az alcím is jól tükrözi, a könyv szellemét: Keresőoptimalizálás módszerek mindenki számára érthető módon.

Olyan alapkövek lefektetésével kezdünk, mint a kulcsszó jelentése és kiválasztása, hogy hogyan optimalizáld a honlapod, hogyan építs minőségi linkeket és hogyan érd el a minél magasabb minősítést a Google szemében. Miután megszerezted az alaptudást, jobban belemerülhetsz a sűrűjébe és olyan tippeket kapsz, melyeket egyszerűen sehol máshol nem találsz meg.

Legyen bármilyen témájú honlapod..

Akár vízvezeték szerelő vagy, akár kozmetikai termékeket árulsz, esetleg a szolgáltatóiparban tevékenykedsz, vagy tanácsadóként keresed a kenyered, a honlapod ismertsége kiemelkedően fontos.

Igaz, hogy néhány szakmában egyértelmű a webes jelenlét fontossága, de hidd el fantasztikus látogatottságot és ezáltal rengeteg megrendelőt hozhat a honlapod akkor is ha olyan terméket, vagy szolgáltatást értékesítesz amit interneten keresztül csak ismertetni, marketingezni lehet.

Van például egy asztalos ügyfelem aki egyedi nyílászárók készítésére specializálódott, és a honlapja keresőoptimalizálása után 1 hónappal annyi megrendelése érkezett, hogy sürgősen fel kellett vennie két új munkatársat, mert már nem bírták az akkori 6 fős létszámmal.

A mikró vagy kisvállalkozásodnak pontosan ilyen marketingre van szüksége, hiszen valószínűleg nem engedheted meg magadnak, hogy a multik által használt stratégiákat kövesed és havi több százezer forintot költs hirdetésekre.

A “Csináld Magad” Keresőoptimalizálás Könyv díja megegyezik egy egyszeri szórólapos kampány árával, végrehajtása pedig – a részletes leírásoknak köszönhetően – minimális számítástechnikai tudást igényel.
A “Csináld Magad” Keresőoptimalizálás Könyv részletes tartalmát itt találod!